loader gif

Promo: Karaktertrainingen

Rol: camjo (teksten, camera, interviews, montage, voice-over)


Begeleidende nieuwsbrief

 

In draf van tunnelvisie af

U kent het wel; zo gefocussed zijn op uw doel dat u andere mogelijkheden niet ziet. Tot iemand zegt: “waarom doe je het eigenlijk niet zo?”

In de workshop ‘Van kaders naar kansen’ reflecteert u op uw manier van werken. Door te trainen met paarden (en deze te leiden) leert u vaste kaders en denkpatronen los te laten om zo nieuwe kansen te creëren. Kansen die u nog niet eerder zag en u en uw bedrijf verder helpen. Schrijf u nu in.

Ontmoet u uw klanten wel écht?

Online oriëntatie van potentiele kopers maakt klantcontact steeds belangrijker. Maar wat is dat nou, goed klantcontact?

In de workshop ‘Van klantcontact naar klant ontmoeten’ verbetert u uw omgang met klanten. Paarden worden ingezet om te oefenen met uw benadering van klanten zodat u uw klanten voortaan ECHT ontmoet. U leert onderscheidend te zijn in aangenaam klantcontact om zo betere deals te sluiten.

In galop naar de inschrijving.

APK-bevoegdheid: gegarandeerd slagen

U moet uw APK-keuringsbevoegdheid nog verlengen? Bij de training ‘APK 1 bevoegdheidsverlenging’ slaagt u gegarandeerd. Naast het lespakket (theorie, oefenmodule, online training en examenreservering) bieden wij ook een slagingsgarantie. Gezakt? Dan krijgt u na een week weer gratis toegang tot het lespakket en kunt u een nieuwe examendatum kiezen. Het examen zelf dient wel betaald te worden.

Gratis Jack-video online

Neem een voorproefje op Jack en bekijk de video ‘Opsporen van clandestiene verbruiker. Jack biedt als leerplatform meer dan 200 instructievideo’s die helder en snel handelingen uit de werkplaats uitleggen aan uw leerlingen. Zo kunnen ze zelfstandig leren. Dit scheelt u weer tijd en geld. Kijk voor meer informatie op innovam.nl/jack

Hybride en elektrisch: veiligheid voorop

De opkomst van hybride en elektrische voertuigen biedt nieuwe kansen voor uw bedrijf. Ook zorgt het voor een nieuwe manier van werken op gebied van techniek en veiligheid. Wilt u veilig van deze kansen profiteren? Dan doet u er goed aan u te laten bijscholen. Kijk op innovam.nl/hybride voor ons lesaanbod op gebied van hybride en elektrische techniek en veiligheid.

Actueel op APKexperts.nl

Paul Teeuwen staat tegenwoordig kibbelend op de werkplaats. Zijn collega beweert dat een lekke uitlaatdemper die vervangen is, niet bewaard hoeft te blijven. Volgens Paul moet dit wel omdat de controleur zo kan zien dat dit toch echt een afkeurpunt was.

Wie heeft er gelijk? http://apkexperts.nl/wetgeving-2/2015/01/11/bewaren-van-afgekeurde-onderdelen/

B. Mwamba twijfelt over de regelgeving bij het ontbreken van een derde remlicht bij lichte bedrijfswagens met chassiscabine.

Is het derde remlicht verplicht? http://apkexperts.nl/verlichting/2014/12/14/derderemlicht/

© 2019

Website by Bureau Beeldrijm